MIRAKEL MOT SÅRIGA BRÖSTVÅRTOR | Nicole Elizabeths
nicoleelizabeths

Nicole Elizabeths

Annons

MIRAKEL MOT SÅRIGA BRÖSTVÅRTOR

Nya inköp från Apoteket och jag måste bara säga HALLELUJAH för dessa bröstvårtsskydd! Jag har haft så himla såriga bröst och fått riktig ångest varje gång innan jag ska amma för att jag vet om att det kommer göra såååå ont! Men med skydden och purelan krämen så gör det under!!!!! Jag köpte i storlekarna M och L eftersom jag inte visste vilken storlek jag hade och det var tur de, för jag provade M först och dom var alldeles för små till min förvåning så L passade perfekt! 

Efter att ha använt dom hela dagen så kan jag säga att mina bröstvårtor mår/ser mycket bättre ut och min ångest är borta! 

Resterande produkter är till skötväskan! Köpte även en manuell pump från medela (dock i kronans apotek). Har inte hunnit testa men jag återkommer om den är något bra! Godnatt❤️ 

* Allt är köpt från Apoteket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nicoleelizabeths

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nicoleelizabeths
   nicoleelizabeths

   Hej Jana! Hade inte sett detta förrän nu! Du kanske har sett mina senaste videon nu å vet varför jag inte uppdaterade under en period!
   Men nu är allt bra tack å lov! Njuter av bebislivet! Tack som frågar💕

 1. Nadia

  Hej! Ett litet tips gällande såriga bröstvårtor är att se till att bebisen tar bröstet på rätt sätt. Det har du säkert fått höra redan. Men jag hade samma problem med första barnet och även lite med andra. Så med tredje bestämde jag mig för att inte få såriga bröstvårtor så jag kollade faktiskt videos på youtube om hur man får bebisen att ta rätt tag om bröstet. Säger bara wow! Inte ett enda sår med tredje och fjärde barnet! 👍🏼😃 Så kolla gärna det är mitt tips. 🙂 Din bebis är verkligen supersöt! 😍

  1. nicoleelizabeths
   nicoleelizabeths

   Åh tack så mycket för tipset! Det hade jag inte alls tänkt på! Har kört med Amningsnapp nu men tänkte vänja bort honom vid det nu så ska kolla på youtube😁 tack så mycket, han är underbar🙈💙

Annons
stats