♡ OM MIG ♡ | Nicole Elizabeths
nicoleelizabeths

Nicole Elizabeths

Nicole Elizabeths

Namn: Nicole Elizabeth Barraza
Född: 1994
Hemort: Norrköping
Nicole Elizabeths handlar om: (graviditet), mammalivet, livsstil, musik och min träningsresa från mammakropp till fitnesskropp! Jag lägger upp minst 1 video i veckan på min youtubekanal som är min grundliga plattform.

♡ Utveckling/uppdatering av min graviditet/mammaliv, ge tips och helt enkelt dela med mig av mina erfarenheter för att främst hjälpa andra.

♡ Personliga inslag av mitt privatliv för att följare ska kunna lära känna personen bakom sociala medier. Här kommer även musiken in.

♡ Kärnan i mitt liv, min drivkraft, är att hitta balansen mellan att bilda familj och fullfölja mina mål i livet. Allt från att ta ut min examen, köpa hus, bo utomlands till att passa tider, vara en bra partner, mamma, medmänniska och leva ett hälsosamt, värdigt liv.

För att se mer av mig så kan ni följa mig på instagram och youtube.

Kontakt: nicole.elizabeths@hotmail.com

stats